De Digital Transformation in healthcare

Synergics en hict hebben hun krachten gebundeld om de Healthcare-markt te ondersteunen in hun digitale transformatie.

Omdat de Healthcare sector zo'n uiteenlopende en specifieke markt is, hebben twee bedrijven hun krachten gebundeld om de markt te begeleiden in hun digitale transformatie. Hoe introduceert u nieuwe technologische concepten in uw organisatie die uw bedrijfsprocessen veranderen? En hoe verhoogt u uw dienstverlening ten opzichte van uw patiënten, werknemers in de gezondheidszorg, en de volledige bedrijfsomgeving binnen de Healthcare.

Wij hebben de expertise over de concepten en paradigma’s binnen de digitale transformatie. De grote vraag is - en dit zeker binnen de Healthcare sector- : Hoe starten we hiermee en wat betekent dit voor ons?

Met dit partnership begeleidt Synergics samen met hict u en uw business op een pragmatische wijze doorheen de digitale transformatie.

Focus op de patiënt, kwaliteit van de zorg, bedrijfsefficiëntie en -continuïteit zijn hoofddoelstellingen binnen de Healthcare sector. "Hoe kan ik deze innovatie het best omarmen?", "Hoe kan ik mijn team beter laten samenwerken dankzij deze digitale transformatie?" en "Hoe optimaliseert deze transformatie mijn zorgverlening en mijn bedrijfsprocessen?"

hict logoHict bezit dé bedrijfsconsultants binnen de Healthcare sector. Ze hebben de juiste expertise in deze sector om uw business te verstaan en te vertalen in een antwoord op deze nieuwe digitale transformaties. Van een strategische ondersteunende aanpak zoals hun networked healthcare provider modellen, tot telegeneeskunde & toegankelijkheid van de patiënt & andere informatie: Hict helpt u om de bedrijfstransformatie te doorgaan die in lijn ligt met de digitale transformatie van de markt. Met dat Electronic Medical Record (EMR) hét fenomeen wordt in het komende decennia, moeten we nadenken over hoe we deze informatie kunnen gebruiken om hogere doeleinden dan die van de beschikbaarheid van deze informatie kunnen bereiken.

Synergics logoSynergics brengt als technologische innovator de digitale expertise & infrastructuur in het partnership. Het partnership brengt niet enkel raad & change management op de markt, maar dit wordt ook gecombineerd met ROI, design & implementatie expertise van Synergics. Met een hoge focus op gestandaardiseerde Cloud oplossingen & technologieën kan Synergics de werkplek van de werknemer binnen de Healthcare herontwerpen gebaseerd op de digitale transformatie. Ook de backoffice architectuur van de toekomst, die gebaseerd is op Cloud concepten, kunnen stap per stap geïntroduceerd worden, volledig met Healthcare-gerelateerde diensten betreffende change management.

Synergics & hict hebben samen een pragmatische en low entry assessment package opgebouwd waarmee we u kunnen helpen met het definiëren van uw transformatieplan voor uw Healthcare & uw organisatie. In dit assessment package zullen we de impact van deze transformatie op uw organisatie evalueren op organisatorisch, functioneel, legaal, financieel & technologisch vlak.

Voor de aanbieders binnen de Healthcare, zoals de farmaceutische industrie en de industrie van de medische apparatuur, bieden we oplossingen die healthcare worker & patient centric zijn. Het partnership tussen de industrie en Healthcare providers wordt steeds intenser om innovatieve oplossingen te bieden. Synergics & Hict zijn uw bedrijfspartners om samen met u een oplossing te ontwikkelen die ervoor zorgt dat deze digitale transformatie een grote meerwaarde biedt. En dit met een focus op het genereren van additionele waarde voor de Healthcare supplier.

Voor meer informatie in verband met ons partnership en onze gerelateerde oplossingen, kan u contact opnemen met hict op 0032 50 33 33 40 of via mail naar Jan Demey. Indien u liever contact opneemt met onze partner, dan kan dat op het nummer 0032 2 402 35 70 of via mail naar Stijn Eyckmans.

 

hict
MeetDistrict
Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B/354
9000 Gent

Synergics
Diamant Building
A. Reyerslaan 80
B-1030 Brussel

MeetDistrict | Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B/354 | 9000 Gent | Belgium | Phone: +32 (0)92 77 77 84 | BTW BE 0866 039 556 | RPR/RPM Brugge | e-mail: info@hict.com